Üzletpolitika

A piaci részesedésünk növelése érdekében a legmagasabb minőségi követelmények teljesítését és a termelési kapacitások dinamizálását tartjuk fontosnak.
Társaságunk felkészültségéből és felszereltségéből adódóan szolgáltatásait az ipar azon szereplőinek kívánja nyújtani, akik magas minőségi követelményeket támasztanak. Függesztett kivitelű alkatrészek esetén igénylik a minden munkadarabra kiterjedő minőség ellenőrzést. A megrendelői reklamációk mértékét hosszú évek óta az éves termelés 0,0001% alatti szinten tudjuk tartani. Elsősorban kis és közepes szériaszámú, termékeket gyártó, megrendelőket, naponta pár ezer munkadarab felületkezelését igénylő megrendeléseket tudjuk magas színvonalon teljesíteni. Szükség esetén kapacitásunkat dinamikusan növeljük és a megrendelőink igénye szerint átcsoportosítjuk. Rövid 3 - 7 napos határidővel teljesítjük a megrendeléseket a teljesítési határidőt minden körülmények között betartjuk.

Üzletpolitikánk részeként határoztuk meg a bevezetett és működtetett minőségügyi és környezetirányítási rendszer keretein belül, hogy vevőink csak állandó, kiváló minőségű terméket kapjanak kézhez, mely termékek elkészítésekor a környezet terhelését minimálisra csökkentettük.